Om os

Vi er en familie besstående af Julie, Henrik, Mikkel fra 2012 og Emil fra 2015. Vi flyttede ind på Henriks slægstgård i maj 2012, hvor Mikkel og Emil er 6. generation på gården. Vi fik de første køer, heste og ponyer i 2008, hvorefter det stødt er vokset med besætningens størrelse. Sidenhen er der også kommet får og lidt andre forskellige dyr til gården.

Vi ligger vægt på at dyrene er rolige og omgængelige, og avler efter det gode sind.
Kvæg og får avles med formål til naturpleje og kødproduktion med salg til private. Dyrene afgræsser ca fra 1. april til 1. november. om vinteren går de i løstdriftald.


Heste og ponyer bliver brugt tildels som naturplejere, men også som brugsdyr. Derudover kommer de også med ud på div. skuer. Et sikkert skue er Det Fynske Dyrskue, som afholdes midt i juni hvert år. Dette er vores lille ferie som familie, hvor vi får kombineret afslapning, samværdet med gode mennesker og det er dyrene som er i centrum. Vi avler også, og har lejlighedsvis nogle til salg.

Ud over den daglige pasning af dyr på gården dyrker vi også jorden. Det er bl.a. vi laver foderet til dyrene, såsom roer, græsensilage, korn, halm, hø og wrapp.

Til dagligt arbejder Henrik som ansat fuldtidslandmand ved en svine- og planteproducent, og Julie som sygeplejerske.
For at kunne nå det hele på gården, specielt i højtider er vi så heldige at have en super familie og gode venner som tit står klar med en hjælpende hånd når vi har brug for det - Det kan vi slet ikke takke dem nok for! Ellers havde det ikke kunne lade sig at gøre at vi lever den livsstil, som vi gør :-)

Bedriften har modtaget tilskud til Pleje af græs- og naturarealer.  Formålet med tilskuddet er at bidrage til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten i de prioriterede  områder. Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- og naturarealer er blevet plejet med afgræsning eller med slæt, og dermed er sikret en god naturpleje af arealerne.